Stena Metall prisas som en av årets arbetsgivare

2022-02-18

Brilliant_1280x400_CompQual80.jpg

Den 17 februari delades priset Brilliant Awards - Employee Experience ut. Stena Metall var en av finalisterna i årets upplaga och slutade på tredje plats i kategorin bygg och tillverkning.

-Att vinna en bronsmedalj i Brilliants pris för årets arbetsgivare för andra året i rad känns fantastiskt. Jag är stolt över att vara en del av ett företag där engagemanget är så högt som vi har i Stena Metallkoncernen. Resultatet återspeglar verkligen det ledarskap och det starka lagarbete som vi har i våra olika team. Vi kommer att fortsätta att arbeta hårt för att förbättra våra resultat. Nästa år siktar vi på att vinna!, säger Maria Lindqvist CHRO People & Culture, Stena Metall.

Brilliant Awards - Employee Experience listar de företag som har lyckats skapa ett arbetsklimat med många engagerade medarbetare och är baserad på data från 250 organisationer. Sammanlagt ligger 290 000 medarbetarundersökningar till grund för listan. Då priset till 100 procent är baserat på data, är det enbart medarbetarnas erfarenheter som avgör vilken placering man får.

-Vi är väldigt glada över att våra medarbetare känner ett sådant här starkt engagemang.

Medarbetarundersökningen visar också att våra medarbetare uppskattar Stena Metalls syfte och inriktning, våra värderingar, omsorgen för varandra och möjligheterna att utvecklas. Nu ska vi fortsätta det goda arbetet med ständiga förbättringar inom alla våra team, säger Sofia Böhmfeld, Process Responsible för @Stenas medarbetarundersökning

Brilliant Future som står bakom Brilliant Awards arbetar med datadrivna undersöknings- och insiktsplattformar för kund- och medarbetarupplevelser.

-Stena Metall förstår värdet av strålande upplevelser av medarbetarna. Det ökar möjligheterna för varje anställd att få ut sin potential och känna engagemang, vilket har en direkt inverkan på kundlojaliteten. Vår data visar gång på gång att engagerade medarbetare skapar lojala kunder, säger Ulrika Jonsson, tf vd på Brilliant Future.

Dela denna sida