Försäljning av råmaterial

Försäljning av råmaterial

Stena Metal International erbjuder ett brett utbud av råmaterial och perfekt tajmade leveranser till internationella industrikunder.

Anpassat råmaterial till global industri

Stena Metal International hanterar Stena Recyling-bolagens återvunna volymer och ser till att koncernens kunder hela tiden har tillgång till återvunnet och kundanpassat material till sin produktion.

Basen är Göteborg – men försäljningen av råvaror i form av järn, metaller, rostfritt stål, plaster och returpapper går till stål- och metallverk, pappersbruk och plastindustrier världen över.

Genom en nära kontakt och tät dialog med kunderna får vi god insikt i varje kunds verksamhet, vilket gör att vi kan leverera rätt mängd av rätt högkvalitativt råmaterial som är optimalt för kundens produktion.

De djupa samarbetena med kunderna består också av att vi håller dem uppdaterade om till exempel marknadstrender samt aktuell och kommande lagstiftning. Det ger dig som kund en möjlighet att ligga steget före och kunna ställa om produktionen, för att fortsätta vara konkurrenskraftig på marknaden.

Kontaktperson

Thomas Andersson
VD Stena Metal International
Skicka e-post

Dela denna sida